English Español Français Deutsch Italiano Nederlands اللغة العربية 日本語 Türkçe 汉语/漢語 Ελληνικά Português Suomi Bokmål русский Svenska język Čeština Dansk Română България íslenska 韓國語 Srpski jezik Hrvatski jezik magyar nyelv
 
 

Backgammon Tips.org, minden amit tudni akarsz a backgammonról!

Ez a weboldal a lehető legjobb helye kiván lenni a backgammonnal kapcsolatos információknak és stratégiáknak.Használd ezeket a bónuszkódokat, hogy különleges bónuszokat kaphass belépésedkor a Play65 játékba:

Bónuszkód
Befizetés
Fizetési mérleg
playbg5
$25
$45
playbg10
$50
$80
playbg20
$100
$140
888 Backgammon és Chouette stratégiával foglalkozó mellékleteink számos olyan Backgammon tippet tartalmaznak, amiket arra választottunk ki, hogy tökéletesithesd játéktechnikádat. A Backgammon fórumok megfelelő helyek arra, hogy más Backgammon játékosokkal csettelhess és tippeket, tanácsokat kaphass, vagy éppen csak megosszad történeteidet. Böngészd át weboldalunkat és többször látogass vissza, mert gyakran fogjuk frissiteni információs anyagainkat.
 1. BG a név, BlackGammon a játék!
  BG room egy weblap online backgammonra, akár játék - vagy valós pénzér.

  2006-ban alapították, eléggé új lap, tehát kevés a látogató a többi platformokhoz viszonyítva. Mégis, ha egyszerübb játsz,ákra vágyik, ez lehet az ideális lap az ön számára.   2. Play 65 - www.play65.com
  Megfogja érteni, hogy az emberek mért is használják az elméjüket és szórakoznak jókat ezen társas- vetélked -játékban!
  Szórakozásból játszani ingyenes. A játék és a játékosok minősége nem igazán olyan színvonalas mint a fizetendő részén a honlapnak, mégis található néhány kiváló játékos ott is. Az online Backgammon software a Play65-nél késyült és a legjobb amit valaha is láthattunk. Megfogja érteni, hogy az emberek világszerte mért ishasználják elméjüket és szórakoznak jókatezen társas-vetélkedő játékban. Nyisson új számlát és kapjon 2 Usd-t ingyen, depozit nélkül!   3. Gammon Empire - www.gammonempire.com
  Legyen tagja a legnagyobb Backgammon klubnak az interneten. Szerezzen 2 dollárt csupán az email-es bejelentésért!
  A Gammon Empire-vel tanulhat a backgammon-ról, javíthatja képességeit, találkozhat új emberekkel és sok pénzt kereshet győzelmével a kedvenc játékában!
  GammonEmpire a második legnagyobb backgammon oldal, GammonEmpire célja a backgammon érdekességeit ismertetni világszerte, lehetővé tenni profi és amatőr játékosoknak, hogy egymás ellen játszanak földrajzi határok nélkül. A szoftver grafikája szép és tiszta használhatósága is kifogástalan.
     4. 888 Backgammon - www.888.com
  A világ elsőszámú kaszinója most backgammont is kínál!
  A 888 Backgammon új tagja annak a sorozatnak, amit a 888 Casino és a Pacific Poker alkotói készítettek.
     5. Party Backgammon - www.partygammon.com
  Az első backgammon versenysorozat amelyen biztosított az $1 millió nyeremény pénzként!
  Partygammon.com a saját szabadalmazott backgammon szoftver működteti, ami lehetővé teszi a gyors választ a versenyképes kihívásokra.
  Partygammon.com a történelemben először biztosít $1 millió nyeremény pénzt! Pájázzon kivételesen online a Partygammon.com-nál, hogy nyerhessen egyet a 64 versenysorozat nyereménycsomagok közül $12,500 értékben!
    Articles written by backgammon players about the game
(recent published articles):    [Read all backgammon articles]

Backgammon competitions help improve work efficiency
We are all driven by the constant need to be the best and to know more than others. For this reason alone we work harder whenever we feel our position being threatened by a competitive and we try to be the best at what we do....
- Thursday, July 09, 2009

Poker And Backgammon
There is a common thread between games like poker, backgammon and chess....
- Tuesday, July 21, 2009